Speedfitness
használj igazi űrtechnológiát az edzéshez

Az EMS technológiát, általunk Speedfitnessnek nevezett, vagyis az árammal történő izomstimuláció módszerét az orosz űrkutatásnál használták először. Az űrhajósok rehabilitációja után pedig az élsportban is átvették. A 90-es években német mérnökök kifejlesztették az EMS készülékek új generációját, amely nemcsak a rehabilitáció és az élsport, hanem a szabadidős mozgás területén is népszerű lett, mivel egyedülálló izomstimuláló hatásával mellékhatások nélkül segít céljaink elérésében.

Mi is pontosan a

Speedfitness

A Speedfitness a világszerte piacvezető, német gyártmányú miha bodytec EMS készüléket alkalmazza exkluzív szolgáltatásához. Módszerünk lényege, hogy aktív mozgás közben a testizomzat 90%-át kis erősségű váltóáram feszíti meg és stimulálja, mely nem csak biztonságos, de rendkívül hatékony módszer az izmok építésére, alakformálásra és a testsúly csökkentésére. Minden alkalommal személyi edző vezetésével, személyre szabottan zajlanak az ultragyors, 15-20 perces tréningek!

 

Miért válaszd a

Speedfitnesst?

IDŐPONTFOGLALÁS

Fogyási célok? Nem probléma!

Alapvetően kétfajta módszert alkalmazunk a fogyás eléréséhez, melyek más-más úton járulnak hozzá az  eredményhez. A Speedfitness erőnléti tréningek során a testsúly és a testzsír hatékony és tartós csökkentése az edzésekkel felépített zsírmentes izomtömeggel valósulhat meg. A magas anyagcsere-aktivitás az EMS tréning közben, és még órákkal utána is fennmarad. Hatására az alapanyagcsere -az izomtömeg növekedése miatt- tartósan megnő. A másik edzésfajtánk az ún. „cellulit edzés”, ami a nyirokkeringést, az emésztést és a zsíranyagcserét gyorsítja. A táplálkozási tanácsadás betartásával együtt rendkívül hatásos a fogyási folyamatok beindításában és a feszesítésben. A két edzésmódszert kombinálva már egy hónap után látványos eredmények érhetők el!

Kipróbálnád?

Próbaedzés 2.990 Ft

06 36 30 519 9939

Fittség, vitalitás, szépség? Igen!

A Speedfitness a leghatékonyabb módon ad választ a mai kor emberének súlyos problémáira. Rohanó életvitel, egészségtelen táplálkozás, ülőmunka, a sport teljes hiánya, elhízás, lustaság, motiválatlanság, hát- és ízületi fájdalmak… Edzéseink intenzitása egyénileg a vendég aktuális fittségi állapotához igazítható, így teljesen más terhelésben részesül egy élsportoló vagy egy rehabilitációra szoruló személy. Mindegy, hogy fiatal vagy idős, sportkerülő vagy olimpikon, nálunk mindenki fejlődésre van ítélve!

Topformaban.hu

Foglalj időpontot!

IDŐPONTFOGLALÁS

vedd fel velünk a kapcsolatot

kezd el még ma!

Keress minket az alábbi elérhetőségekbármeliykén!