Lipolézeres
zsírbontás

A DLT a Duál Lipolézer Technológia a legújabb módszer, amellyel a lipolézeres kezelések még hatékonyabbak lettek. 

Mi is pontosan a

Lipolézer

A DLT a Duál Lipolézer Technológia a legújabb módszer, amellyel a lipolézeres kezelések még hatékonyabbak lettek. Mivel a technológia dupla hullámhosszon kezel (650 és 980nm)  így egyszerre fejti ki hatását: a 650 nm-es lézerdiódák a felszíni illetve 980 nm-esek a mélyebben fekvő zsírsejtekre. Feszesítő és anticellulit  funkciót is ellát. A hagyományos, mono lipolézer kezelések csak egy mélységben hatnak.
Gépünk  segítségével egyszerre  két rétegben kezelhetjük a zsírszövetet. A DLT 980 nm-es hullámhossza kifejezetten a mélyebb zsírszövet bontására alkalmas, míg a hagyományos 650 nm-es hullámhossza a felszínhez közeli, puha zsírt bontja. Rendkívül nagy számú lézer kimenettel rendelkezik (176), így sűrű és erős kezelést biztosít a legmakacsabb területeken is. 

A módszer eredményességét magasabb fokozatra emeli a közvetlen utána alkalmazott nyirokserkentés és mozgás, melyre az InfraSlimX gépünk ideális megoldást nyújt.

Lipolézer

Várható eredmények

IDŐPONTFOGLALÁS

A kezelés menete

Megbeszéljük a célt és a cél eléréséhez szükséges kezelést, kezeléseket. Az első konzultáció alkalmával számos fontos témára kell kitérni annak érdekében, hogy a várt eredmény reális legyen. és utána az eredmények stabilizálódjanak. A kezelés fájdalommentes és átlagosan 30 percet vesz igénybe. A javasolt minimális kezelési időszak 2 hét, 3 teljes kezeléssel hetente. Fontos, hogy a kezelések között ne teljen el 72 óránál több, mivel a zsír egy része újra a zsírsejtbe raktározódhat ilyenkor. A folyamat nem jár kellemetlenséggel, fájdalommal, így a kezelés alatt a páciens kikapcsolódhat, pihenhet, vagy akár telefonálhat is.

Kipróbálnád?

06 30 519 9939

ELLENJAVALLATOK:

Terhesség, szoptatás
Pacemaker
Magas vérnyomás
Túlsúly
Fényérzékenység
Rosszindulatú daganatos megbetegedés
Súlyos cukorbetegség
Keringési rendellenesség
A kezelés kevésbé hatékony diabéteszes pácienseknél, vagy pajzsmirigy betegeknél
(anyagcsere zavarokkal rendelkezőknél)

Topformaban.hu

Foglalj időpontot!

IDŐPONTFOGLALÁS

vedd fel velünk a kapcsolatot

kezd el még ma!

Keress minket az alábbi elérhetőségekbármeliykén!