infraslim-x

6 csúcstechnológia egyetlen gépben

Az InfraSlimX egy kombinált fitness eszköz, amely a legmodernebb technológiák alkalmazásával igen magas szintre emeli az edzés hatásfokát

IDŐPONTFOGLALÁS
Mi is pontosan az

Infraslim x

Az InfraSlimX egy olyan kombinált fitness eszköz, melyben az intenzív alakformálás és az erőnlétedhez igazodó edzés egyszerre valósul meg. A legmodernebb technológiákat alkalmazva valóban képes magasabb szintre emelni a testedzés alakformáló hatását. A zárt kabinban szabályozható a vákuum és az infrahő erőssége, bekapcsolható a kollagén fényterápia, az ózon- és oxigénterápia, valamint az aromaterápia- érvényesül ezek jótékony hatása, melyek egymást támogatják az alakformálás és méregtelenítés érdekében. Vendégeink életminősége nagymértékben javul, már az első edzéstől örülnek annak, hogy laposabb a hasuk, karcsúsodik a csípőjük, halványodik, majd el is tűnhet a narancsbőrük. 

Mellékhatás? Nő a szív és a tüdő kapacitása is, ezért nő az állóképesség is! Az akaraterő is fokozatosan nő, így a mindennapi feladatok, fizikai és mentális terhek kevésbé megterhelőek. Ez egy félig zárt gép, amelyben csak a testünk alsó része helyezkedik el. A testmozgást egy bicikli biztosítja, amit mindenki a jelenlegi erőnléti állapotának megfelelően tud beállítani. Az infraszaunákhoz hasonló speciális infrasugárzók vannak benne. Ezt egészíti még ki kollagén fényterápia, aromaterápia, ózon- és oxigénterápia.

6 csúcstechnológia egyetlen gépben 30 féle jótékony hatással

30 féle jótékony hatással

1

Infravörös fény

Az infravörös fény rendkívül könnyedén és mélyre hatol a szövetekbe, az általa keltett rezgésre a testünkben található vízmolekulák aktívvá válnak.

Hatására a szövetekben magasabb energiaszint alakul ki, tágulnak a hajszálerek, gyorsul a vér- és nyirokkeringés és beindul a zsír lebontása. A szervezet megszabadul a felesleges méreganyagoktól. Az infrasugárzás rugalmasabbá teszi a kötőszöveteket, az ízületek számára pedig kedvezőbb feltételeket teremt az aktív mozgáshoz.

2

Ózon

Az ózon az oxigén aktív formája. Az InfraSlimX-ben a kezelőtérbe az ózon oxigénatomokra bontott formában kerül, melyek azonnal kapcsolatba lépnek a bőrrel. Az ózonterápia legfontosabb előnye, hogy kiegészíti azt a hatásmechanizmust, amelyet az öt technológia együttes erejével érünk el a maximális méregtelenítés és fogyás érdekében. Mivel gyulladáscsökkentő is, így akár a herpesz tüneteit vagy a fekélyeket is gyógyíthatja.

3

Aromaterápia

Az edzés hatékonyságát, erőnlétünket nagymértékben befolyásolja pszichés állapotunk, stressz szintünk is. Az optimális testi-lelki egyensúly megteremtését az InfraSlimX aromaterápiával segíti elő, így páratlan üdítő élményt nyújt. A vízzel hígított illóolaj a kezelőtérbe permetezve azonnal elpárolog, és a légzés útján, illetve a bőr pórusain át jut a szervezetbe.

4

Oxigén

Az InfraSlimX gépbe épített oxigéngenerátor percenként 3 liter 70%-os tisztaságú oxigént képes előállítani. A kiegészítő oxigén bevitele lehetővé teszi, hogy az ember fokozott fizikai igénybevétel esetén jobb teljesítményre legyen képes.

A rendszeres oxigénterápiát használók fokozott erőnlétet, mélyebb alvást és egy összességében jobb életminőséget tapasztalhatnak.

5

Vákum

Az InfraSlimX infrabicikli használata közben a vákum a kötőszövet stimulációja révén elősegíti a felesleges méreganyagok távozását a sejt közötti térből, és már egy kezelés után szemmel láthatóan csökkenti a narancsbőrt, fokozza bőr rugalmasságát.

A vákum térben a szövetek fellazulnak, a hajszálerek, kapilláris erek kitágulnak, ezáltal a sejtekhez sokkal több oxigén és tápanyag jut el, a teljesítményünk pedig sokkal jobb lesz.

6

Kollagén

A speciális, 630 nm-es hullámhosszú fényterápiás LED-eknek köszönhetően, az InfraSlimX készülékben, fotobiostimuláció zajlik le, mely serkenti a szervezet kollagén és elasztin rostok termelését.

A kollagén az a természetes fehérje, amely a test elsődleges szöveteinek, a kötőszövetnek a struktúráját alkotja, és biztosítja a szervek és a szövetek rugalmasságát. A bőrünk 75%-a kollagénből épül fel, és összességében a testünk fehérjéjének kb. 30%-a kollagénből áll.

miért olyan hatékony?

A benne lévő technológiák kölcsönösen segítik egymást. A vákuum térben a szövetek fellazulnak, az hajszálerek, kapilláris erek, erek feltágulnak, ezáltal a sejtekhez sokkal több oxigén és tápanyag jut el, a teljesítményünk pedig sokkal nagyobb lesz. Ahogy nő a teljesítmény a szervezetnek több oxigénre lesz szüksége, ezt a többlet oxigént egy beépített oxigéngenerátor szolgáltatja, amitől terhelhetőbbek lesznek a sejtek, és sokkal több kalóriát tudunk elégetni, mint más sportolási lehetőségeknél.

Kipróbálnád?

Próbaedzés 2.490 Ft

06 36 30 519 9939

IDŐPONTFOGLALÁS

NAGY IZZADÁSSAL JÁR EZ AZ EDZÉSFORMA. EZ NEM MEGTERHELŐ?

Nem, egyáltalán nem megterhelő, mert a fej és a szív nincs benne a kabinban. Annak ellenére, hogy izzadunk, nem egy kellemetlen érzés. Az izzadás azért fontos, mert a sejtanyagcsere melléktermékei ezáltal tudnak kiürülni a szervezetből. A méregtelenítő folyamatokat az infrasugarak támogatják, a biciklizés pedig felgyorsítja a nyirokkeringést, ami hamar eljuttatja a kiválasztó szervekig a méreganyagokat. A vákuum szívóhatása segíti a bőrön keresztüli méregtelenítést.
vedd fel velünk a kapcsolatot

kezd el még ma!

Keress minket az alábbi elérhetőségekbármeliykén!