FORGOT YOUR DETAILS?

Mi az a Speedfitness?

A Speedfitness a világszerte piacvezető, német gyártmányú miha bodytec EMS készüléket alkalmazza exkluzív szolgáltatásához. Módszerünk lényege, hogy aktív mozgás közben a testizomzat 90%-át kis erősségű váltóáram feszíti meg és stimulálja, mely nem csak biztonságos, de rendkívül hatékony módszer az izmok építésére, alakformálásra és a testsúly csökkentésére. Minden alkalommal személyi edző vezetésével, személyre szabottan zajlanak az ultragyors, 15-20 perces tréningek!

Hogyan működik?

A teljes testre, 8 izomcsoportra kerülnek fel a nagy felületű, benedvesített elektródák egy praktikus mellény- és pántrendszernek köszönhetően. Minden vendég előbb egy tiszta, pamut edzőruhát ölt magára, hogy teljesen higiénikus módon legyen elérhető a másodpercenként 85 izomösszehúzódás(!). A rövid ideig tartó tréning alatt csupán a színtiszta izommunka érezhető, anélkül, hogy az inakat és ízületeket megterhelnénk.

Modern rehabilitáció? Igen!

Számos jótékony egészségügyi hatása miatt és a megfelelő klinikai tanulmányok megléte alapján a Speedfitness által használt miha bodytec EMS gépet orvostechnikai eszköznek nyilvánította az Európai Unió. Széles körű klinikai vizsgálatok igazolják mind az inkontinencia panaszokra nyújtott pozitív eredményeit, mind a hát- és derékfájással küszködők kezelésében elért sikereket, mind a sérülések utáni rehabilitáció gyors és hatékony megkönnyítését. Rehabilitációs kezeléseinkről bővebben itt.

Fittség, vitalitás, szépség? Igen!

A Speedfitness a leghatékonyabb módon ad választ a mai kor emberének súlyos problémáira. Rohanó életvitel, egészségtelen táplálkozás, ülőmunka, a sport teljes hiánya, elhízás, lustaság, motiválatlanság, hát- és ízületi fájdalmak…. Edzéseink intenzitása egyénileg a vendég aktuális fittségi állapotához igazítható, így teljesen más terhelésben részesül egy élsportoló vagy egy rehabilitációra szoruló személy. Mindegy, hogy fiatal vagy idős, sportkerülő vagy olimpikon, nálunk mindenki fejlődésre van ítélve!

Fogyási célok? Nem probléma!

Alapvetően kétfajta módszert alkalmazunk a fogyás eléréséhez, melyek más-más úton járulnak hozzá az eredményhez. A Speedfitness erőnléti tréningek során a testsúly és a testzsír hatékony és tartós csökkentése az edzésekkel felépített zsírmentes izomtömeggel valósulhat meg. A magas anyagcsere-aktivitás az EMS tréning közben, és még órákkal utána is fennmarad. Hatására az alapanyagcsere -az izomtömeg növekedése miatt- tartósan megnő. A másik edzésfajtánk az ún. „cellulit edzés”, ami a nyirokkeringést, az emésztést és a zsíranyagcserét gyorsítja. A táplálkozási tanácsadás betartásával együtt rendkívül hatásos a fogyási folyamatok beindításában és a feszesítésben. A két edzésmódszert kombinálva már egy hónap után látványos eredmények érhetők el!

TOP