FORGOT YOUR DETAILS?

GEOWAY

30 PERC EDZÉS = AKÁR 1000 KCAL

Kardióedzés ergométer kerékpáron, infra-alagútban. Az infrahő a kardióedzés hatékonyságát megsokszorozza. Az edzés bikini fölé húzott fólianadrágban, narancsőr elleni zsírégetőkrémmel bekenve, folyamatosan ellenőrzött zsírégető pulzusszám mellett 30 percen át tart, miközben megiszol 1-1,5 liter vizet, tévét nézel vagy zenét hallgatsz. Utána 20 perc utóizzadás a pihenőágyon, majd zuhanyzás. ​ Fogyásod beindul, mert a kritikus területeken a zsírszövet jól átmelegszik, a vérbőség megnő, a mozgás és az infrahő együttes hatására a zsírdepókból a szervezet elkezdi felhasználni a mozgáshoz és a szervezet hűtéséhet szükséges kalóriát.

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Infravörös sugárkezelés alatt a melegítő hatású, terápiás jelleggel külsőleg – infravörös lámpákkal alkalmazott kezelést értjük. A kezelés során emelkedik a szövetek hőmérséklete és ennek következtében az erek kitágulnak. A terápiás hatás a jobb lokális vérellátásban nyilvánul meg. Vérellátás = vér juttatása a szervekbe; így jutnak a szövetek oxigénhez, tápanyagokhoz és a vér egyéb létfontosságú alkotóelemeihez, illetve ez segíti az anyagcsere-termékek és a szén-dioxid elvezetését. A jobb vérellátás következtében hatékonyabban távoznak az anyagcsere ballaszttermékei és a savak, amik helyébe oxigén érkezik. Az izmok megpuhulnak – felébrednek az oxigénkómából és az edzést követően ellazulnak – izomláz nélkül! A hő terjedésével eléri a bőr alatti szöveteket, a kötőszöveteket és az ízületeket is. Az infravörös sugárzás serkenti a vérkeringést és tágítja az ereket a test azon részein is, amelyeket a sugárzás nem érint közvetlenül. Az infravörös a hősugárzás energiája a bőr alatt zsírszövetekben kifejtett hatása révén a vérkeringés túlzott igénybevétele nélkül is képes elérni a szükséges hőterjedelmet. Ezalatt a zsír fokozatosan eltűnik és lényegesen nő a kiválasztott toxikus anyagok koncentrációja. A SUN 400XL készülék és az általa közvetített infravörös a sugárzás rendszeres használata a méreganyagoktól, ballasztanyagoktól való megszabadulás optimális módja, így választhatja ki a szervezet a bőrön át a környezetből felvett fölösleges savakat, mérgeket és nehézfémeket. Az infravörös sugárkezelés során kiválasztott izzadság a víz mellett zsírt és koleszterint, illetve jelentős mértékben nehézfémeket is tartalmaz. A test felmelegedése serkenti a szervezet immunreakcióit és elősegíti a gyógyulás természetes folyamatát. ​ Az erek kitágulnak és ez a szervek és izmok jobb vérellátásával jár. A fájdalmat okozó közvetítőanyagok, mint a hisztamin és a szerotonin eltávozik az izmokból, ami elősegíti a test gyorsabb regenerációját.

MIT KELL HOZNI EDZÉSRE?

- Nagy törölközőt - 1,5 liter szénsavmentes vizet (Ezt meg kell innod ittléted alatt) - sportmelltartót vagy bikinit - sportcipőt (nem feltétlen kell) - Jókedvet, ambíciót céljaid eléréséhez!

TOP